Qui soc?

Em dic Jordi Ferrer i Juanola, sóc psicòleg, especialitzat en psicoteràpia, Neuropsicòleg, logopeda, i tinc també un postgrau d’especialització en psicologia de adolescència.

Sóc un professional motivat, implicat, responsable i constant, amb un alt nivell de compromís i d’exigència professional. En els darrers 28 anys he centrat la meva activitat professional en la rehabilitació i la psicoteràpia, tot i que també he fet docència i recerca a la universitat.

Sempre he procurat mantenir actualitzades tant la meva formació acadèmica, com la meva pràctica professional, incorporant als models clàssics de psicoteràpia i la rehabilitació, les noves aportacions i evidències de la neurociència, la neuropsicologia i de la psicologia cognitiva.

Per exemple els darrers anys he creat un protocol de rehabilitació neuropsicològica de les funcions executives basat en la utilització de robòtica educativa.

Algunes acreditacions:

-Llicenciat en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (any 1991).

-Màster en Neuropsicologia Universitat Oberta de Catalunya (any 2020).

-Postgrau en psicologia de l’adolescència de la Universitat Autònoma de Barcelona (any 1992).

-Col·legiat núm. 10205 al Col·legi oficial de psicologia de Catalunya.

-Certificats europeus de psicologia EuroPsy (european certificate in Psychology) de la European Federation of Psychologists Association (EFPA) ES-010252-201607 i de psicòleg especialista en psicoteràpia núm. ES-PT011418-201607 .

-Col·legiat núm., 08-3105 al col·legi de Logopedes de Catalunya.